What's next

De tar verkligen emot att åka till överby utan att handla men va gör man då? nu ska jag hoppa in i duschen och göra iordning mej lite till ikväll och sen blir de till att städaaaa !! orkar inte men måste verkligen.. måsten e verkligen inte min grej !! blir nog inga bilder idag och kan inte lova jätte bra uppdatering i helgen heller men ska försöka :)

There's no need

När jag vakna imorse och insåg att de regna ute ville jag bara krypa ner i sängen igen och inte gå upp på hela dagen .. när ja sen läste att de va 23 grader och sol i turkiet nu så ville jag ännu mindre gå upp..imorron e de bara två veckor tills vi åker så jag håller ut !! ska börja göra mej iordning nu för att åka till överby så uppdaterar kanske mer lite senare :)


no reason to laugh

Har en sjuk huvudvärk som vägrar gå över.. igen !! va händer ?? solen försvann också och de börja regna istället.. känner att denna dagen kanske inte va så perfekt ändå. Ska bädda ner mej i soffan och kolla på sommaren med göran och hoppas att min huvudvärk gått över tills när Nils slutar iallafall :)


like you ever really cared ..



second chance

Blev ingen hårinpackning igår så kör på de idag istället.. så nu sitter jag med inpackning, ansiktsmask, äter gröt, dricker kaffe och ser på andra avenyn.. helt okej morgon!! sol e de ute också, kan knappast bli bättre :) ska snart gå och duscha och sen göra iordning mej för att möta tess i stan senare.

when it was good

Nu har min sötis martiniis precis åkt, tråkigt att vi alltid ska vara så dåliga på att planera så att vi bara hinner ses så kort varenda gång !! men alltid lika kul att träffa mitt hjärta.. alla borde känna nån som henne :) anywayyyyyy.. ikväll tänkte jag faktiskt för första gången på jätte länge nu göra hårinpackning - de va faktiskt pinsamt längesen nu och de syns verkligen på mitt hår att de e slitet och börjar gå av igen .. not good !! så de ska ja se till att fixxa nu.

if i could i would



my problem is..

sovit som en gud inatt, underbart !! första gången på länge som jag verkligen kunnat sova en hel natt så nu e jag fit for fight igen :) ska göra mej iordning nu och sen träffa martiniiis !! har fått skoskav på båda fötterna så the big problem idag blir att välja skor jag kan gå i.

Idag är de två och en halv vecka kvar tills vi åker till turkeeeey !!!!!!!!


Better then the rest..

Hemma igen efter en hel dag med Tess :) hunnit med mkt idag faktiskt.. Vart på arbetsförmedlingen, en sväng till överby, lagat mat, gått en promenad till bjursjön och tillbaka och självklart avsluta vi våran dag med solning.. nice men dödligt varma solarium idag !! anyway nu ska jag dusha och sen vänta på att desperate houswives börjar :)


i want you !!!!!!

Denna e nice.. ligger nära centrum - jaaa tack !!





Down town

nu har jag gjort mej iordning och ska snart äta frukost..
sen hoppas jag på att tess e snabb idag och kommer hit snart, Sen blir de överby :)
ingen shopping för mej idag iofs, måste ju spara på alla mina miljoner eeeeheeeheeeeeeeeeee!!!!! 


the morning after dark

Jag kan inte sova när de börjar bli ljust ute vid SEX på morgonen .. Blir galen snart !!!! är jätte trött men kan inte somna om. åhh orkarr inte. idag blir de iallafall överby med Tess :) Hon kommer och hämtar mej vid ett så vad gör man fram tills dess om man e vaken nu ?? får väll bli film i guess.


be careful of what you got

såg på allt för min syster nu och grät hela filmen igenom.. första gången jag såg den va dagen efter min & martinas 20-års fest och då somna jag efter en kvart och tess va alldeles för trött för att orka bry sej om den så ingen av oss tyckte väll nått speciellt om den men de verka som att verkligen alllllla andra älskar den så jag gav den en ny chans.. och jag håller nu med alla andra om att den e så sjukt sorlig !!! man får verkligen ett wake up call och är glad för att man e frisk och att alla runt omkring mej är friska.

Mamma kom nyss upp med en namnsdags prestent till mej en hand kräm som e to die for och lotttiisar så nu ska jag bli rik :)


are you ready for this

nu har jag vart runt över hela stan och fixxat med massa saker, Har namnsdag idag också så har bakat en namnsdags muffins.. till mej själv.. hihi :) så nu blir de film och muffins. Blir nog dåligt med bilder idag eftersom jag glömt bort de.. men ska försöka lägga upp några imorron istället för jag vet hur tråkigt det är med bara massa text !!


up next

Vakna alldeles för tidigt idag igen.. så har kollat på film fram tills nu !! nu blir de frukost och sen ska jag sätta igång och städa, göra mej iordning och sen ner till arbetsförmedlingen för möte om vad de finns för olika jobbmöjligheter i borås osv, hoppas de löser sej bra :) skriver mer senare. 

the new beginning..

nu har vi kollat runt lite och borås låter bara bättre och bättre så de är väll dit de lutar ändå :) ska bara hitta ett jobb där och en nice lägenhet först så de dröjer väll till efter sommarn iallafall !! men de e bara att börja leta.

anyway.. nu väntar jag på att pappa ska komma hem från jobbet så vi kan åka och köpa nått gott till wallander ikväll,

Tänkte börja om på nytt med min blogg också för just nu suuuger den, fattar inte hur ni orkar läsa !! orkar inte göra ny header bara så ni får leva med de.. men bättre update och mer bilder från & med imorron.

2010-04-25

Borås låter nice..Thiiiink i could live here :)




im gone..

är så sjukt trött på allt just nu !! haft lite serious talk med mami idag så imorron ska vi kolla jobb & lägenhet nånstans långt härifrån, behöver verkligen en fresh start känner jag .. eller de e väll mest mamma som vill att jag ska få de, tänker inte anstränga mej ett skit till för att hålla kvar folk som verkar skita i vilket för jag orkarrrr fan inte. Jag har absolut ingenting som håller mej kvar i uddevalla längre så de känns skönt att bara skita i allt nu och börja om.

are you certified ?

Före och efter
Kändisarna som aldrig blir nöjda hur många operationer dom än gör, men blir dom verkligen finare efteråt ?










BLOGGTIPS

Grymt bra smink blogg !!
http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/


count on it

igår snöa de och idag e de stekande sol.. va händer ?!! har ingen tid för att lägga mej och sola ute idag ändå men de spelar ingen roll för allt blir mkt lättare när de e sol :) får köra på solariet med tess ikväll istället.. 
och imorron gäller deee, e så sjukt taggad redan idag, hoppas på bra väder eftersom de lär vara kö och jag känner inte för att stå och köa i regn !! anyway .. Nu blir de frukost :) !! 


Put the blame on him

Anledningen till att jag aldrig, skojjar inte nu - att jag aldrig.. never.. no matter what blir kär är för att alla killar innerst inne är svin !! Så blir man inte kär så slipper man sånt och jag klagar verkligen inte över de.

Kolla bara på kändisparen,

  

Han
David Beckham va otrogen mot Viktoria Beckham med sin assistent Rebecca Loos



Han
Brad Pitt var otrogen mot Jennifer Anistone med sin sen blivande fru Angelina jolie



Han
Nick Carter var otrogen mot paris hilton med sångesrkan ashlee simpson 



Han
Jude law var otrogen mot sienna miller med deras nanny Daisy Wright



Han
Tiger woods var otrogen mot Elin Nordegren med 14 stycken



Han
Dave Navarro var otrogen mot Carmen Electra med skådespelerskan Janae Alt


No one

idag har jag testat på hur de är att sitta i fängelse & för alla er där tanken slagit er att de inte e så illa så kan jag bara säga att jag skulle hellre dö än att sitta inne !!!

Nu e de andra avenyn som gäller och jag dörrr va spännande de e !!!
Har inga bilder på min data så får bli gammla lame ass bilder ett tag


oh i wish

vakna alldeles för tidigt imorse så har legat och kollat på snabba cash hela morgonen och jag säger bara joel kinnaman im in loooove va snygg han e alltså.. anyway - ska duscha och göra mej iordning nu för att möta Tess i stan och dra och sola oso.. & på fredag händer de jag väntat på i ett år nu !! GG goes Soho och kan äntligen öppna igen och gissa om jag ska dit elleerrrr !!

guess who

Söta kändis barn !!

Johan är barn till Heidi klum och seal

 

Ryder är barn till kate hudson och Chris robinsson 




Suri är barn till Tom cruise och katie



Princess tiaamii är barn till katie "jordan" price och Peter andres



Nahla är barn till halle barry och Gabriel aubry 



Harlow är barn till Nicole richie och joel madden



Sihloh är barn till Angelina jolies och brad pitt

  


When the wait is over

Trailern för sex and the city 2
längtarrrrrrr !!!


my kind of

Facebook har humor - LOVE IT !!!!

jag är en av dom som inte kan sluta skratta åt alla :pPpPPpPp grupper på facebook.


"Va fin du är". "Tack, du med". Så är man blind. ;PppPpPpPppp
maskinen ringer "vad gör du?" "dansar" så står man still :P:P:pp;PPPPP
Ebba Grön ringer: "Är det varmt?" "Nääe" så är det 800 grader ;PppPppPpp
Mamma:"jag hämtar dig på dagis klockan 5", "okej", så kommer hon inte :PppPPpPPpP


lovely weekend

Fler bilder finns på facebook :)




summer of 2010

Nu är det snart dags för bikini säsong och såhär gör några av kändisarna för att komma i form !!


Jennifer aniston
"Yoga för mig lugn. Det är terapi, träning och medation på samma gång"


Jennifer garner
"Mitt nyttigaste mellanmål är en smoothie. Jag tar banan, mango och sen massor av spenat så att smoothien blir grön. Den smakar bara frukt och mina barn älskar färgen. De märker inte alls att den innehåller spenat."


Beyonce
"Min favorit är trappmaskinen - det är grymt bra för rumpan. Jag brukar dock bara orka köra regelbundet i tre månader innan jag lägger av för året."


Kate hudson
"Jag älskar tennis! Jag älskar hur kroppen blir både slankare och fastare och dessutom är det sjukt kul. Har jag sagt att jag är en tävlingsmänniska?


Tips

Har sett och hört massa om denna så va tvungen att testa själv och den ger grym volym !! "Dust it" heter den och är värd varenda krona.


promise to do better !!

Nu har pappa äntligen fixxat internet till min bärbara data så nu har jag ingenting att skylla på för dålig uppdatering !! så nu lovar jag att de ska bli bättring här på bloggen igen :)

har iallafall haft en sjukt underbar helg med helt underbara folk..  

Watcha say

Grymt kul kväll igår !! har inte skrattat så mkt på länge, Helt sjuka brudar !!! anyway .. Nu blir de party :) Blir bättre update imorron.


Thank god !!!

Jag äääälskar att de e fredag idag och att jag & Tess har huur mkt som helst att hinna med !!! Ska snart ta bussen ner till stan för att ta tåget till stenungsund och då har vi två timmar på oss att fixxa massa saker där sen ska vi åka tillbaka till stan för att fixa lite saker här och sen möta upp mertis för att åka vidare till kungshamn och träffa alla mina söta flickorrrr och grilla :) Niiiiice !! men fattar inte hur vi ska hinna.

& imorron är de Partyyy love it.. är rikigt taggad redan nu !!
men nu måste jag dra, Tar med mej kameran idag så kaaanske jag kan bärja lägga upp lite bilder igen. Har vart kass på de nu de senaste !

who wanna ?

åhh vad jag e trött, känner mej helt seg och orkar ingenting just nu & gissa vad som händer ? min ssssöta pappa ringer och skrattar i telefon och försöker mellan skratten få fram att han pratat med en butikschef så jag ska skriva en cv åka till stenungsund och lämna in den på guldfynd - NU !!!!

Wish me luck !! Jag lär behöva de.


lista

10 FAVORITER
Färg: Rosa
Mat: Tacos  
Låt: inna - hot 
Film: Massa 
Bok: läser aldrig böcker faktiskt
Person: mej själv
Årstid: Sommar
Veckodag: fredag
Glassmak: twister
Tid på dygnet: kvällen !!!!! 

9 FÖR TILLFÄLLET

Humör: Glad
Smak: tuggimi
Kläder: leggins linne och en kofta
Bakgrund: musik
Nagellack: rosa
Tid: 18,40
Omgivning: hemma
Irritationsobjekt: folk som aldrig kan bestämma sej !!!!!!
 
8 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat en av dina bästa kompisar: Ja!!
Brutit mot lagen: ja
Varit på tv: ne
Fått ditt hjärta krossat: naae vet inte ,, tror inte de !!
Sagt att du älskar någon utan att mena det: haha aah
Haft ett one night stand: ah
Busringt till någon: jaa när ja va mindre gjorde ja alltid de .. fråga mej inte varför ??
Kysst någon du inte känner: ja
 
7 SISTA
Sista bilfärden: lördags
Sista ringda telefonsamtal: Tess
Sista person du smsa med - Jennifer
Sista låt du lyssna på: pitbull call of the wild
Sista gången du grät: i lördags haha
Sista måltiden: nyss
 
PERSONER
Du kan berätta allt för: mamma
Du tycker om: mångaa
Du inte gillar: ingen just nu faktiskt 


lucky u !!!

Sol idag igen, hoppas de håller i sej till helgen för då blir de grillning hos Jennifer på fredag med massa tjejer bland annat några jag inte träffat på jätte länge :) Underbart !! På lördag taggar vi för party men får se vad som händer helt enkelt. & Idag kommer jeppis hit, Niiiiiice :) !!

Känns sjukt att bara sitta inne när de e såhär bra väder så får palla mej ut en stund iallafall. Testade att sola igår men höll på att frysa ihjäl så räcker nog med att bara vara ute så får jag nöja mej med solarium ett tag till !!

EEEEEN MÅNAD KVAAAAAAAR TILL TURKEEEY !!!!!!!!


Dagens vill ha !!


sooner or later ..

Har sett att massa har börjat sola ute ?? De e ju bara 10 grader.. Känns väldigt kallt !! kanske ska testa de idag istället för att åka ner till solariet. anyway .. på fredag ska jag för första gången på jag vet inte hur länge, åka till kungshamn och hälsa på Jennifer :) De måste va nästan ett år sen jag va där nu så de ska bli jätte kul !!


Thank god !!!

Vilken helg !!!! Jag e för första gången i mitt liv glad att de e måndag.. lördagen va galen minst sagt. Finns en heeel del saker som jag verkligen inte vill minnas därifårn.. menmen sjukt kul va de iallafall :)

nu ska jag snart äta och sen åka ner till stan och träffa Tess som jag har en hel del att prata med om, sen ska vi sola och sen får vi väll se vad som händer :) !! kanske blir lite mer update senare.

my babiiiiies <3

 


can you feel it !!

allt känns heelt underbart idag, e på sjukt bra humör nu.. åkte ner och sola vid tolv sen kom min söta martina och mötte upp mej så gick vi hem till mej och satte oss ute i solen och sola lite till åh vad jag har saknat sånna härliga dagar med min gosis :) & imorron e de Party & ingen e så taggad som jag just nu !!! kommer bli grymt ..

min blogg lust is back .. Tacka kulan för de ;) i do it for you (A) hihi.. Så nu blir de bättre update igen !!

ANONYMA FUCKERS !!!!

Nu slutar jag blogga !! om ni fortsätter såhär.. jag orkar inte med alla bittra jävla folk som inte har nått annat för sej i livet än att sitta & klaga på allt, kan fan inte ens lägga ut en bild utan att nån jävla looser ska kommentera nått elakt. ÄRLIGT ???? jag e ingen kissie som bara skakar av mej all skit och kör på.. Ni får kalla mej pussy nu men jag tar åt mej av skit som folk säger .. Sån e jag och därför orkar jag inte gå in på bloggen varje dag & bara få massa skit, kommentarer på inlägg som e en månad gamla bara för att skriva nått mean.. Va får ni ut av att vara anonyma fega jävla loosers som skriver helt meningslösa elaka saker, vill ni skriva kritik.. nått ja kan lära mej av så fine de kan ja ta men kommentarer som bara e elaka orkar jag faktiskt inte med !!

dont give up on me

Jag har haft en sjukt bra påsk & nu e jag jätte sjuk och orkar knappt röra mej från sängen.. så ni får vänta tills jag blivit frisk och orkar blogga igen!! men de kommer, i promise ;)

all i need tonight is..

Lipz med brudarna idag !!! kommer bli såååå nice, i can feel it :) de va nog all update för idag .. kommer kanske upp en bild sen också. you never know, får se om jag hinner annars får ni ha en bra dag, kväll,natt
 


RSS 2.0