like it like this

Nu har jag precis grillat och myst med lite folk, niiice !! så nu ska jag duscha och sen somna till en film och hoppas att jag vaknar och e frisk imorron :) Godnatt sötnosar !!


sooner or later

Gooosh va varmt de e ute nu, heelt underbart !! har legat och pressat hela dagen, hoppas på att de håller i sej hela veckan så hinner jag bli brun till helgen, de hade vart nice :) väntar på att papi ska komma nu så ska vi ut och köra för nu ska ja ha mitt sega jävla körkort snart !!!!!!!!!!! talk to you later


i cant deny


i can feel the vibe

Godmorgon sweetiies :) 25 grader och sol e inte helt fel !! så nu blir de till att pressa hela dagen, för den lilla färgen jag fick från turkiet ville inte följa med hem så e lika vit som jag va när jag åkte, That sucks. anyway.. i helgen drar sommar röjet igång - how great?! längtar sjukt mycket för denna sommarn kommer bli grymmmm, i can feeel it ! Talk to you later


why do all good things come to an end ?

Hello sweetiies :) nu har jag vart väldigt off från bloggen all day.. men har inte haft tid !! har haft två veckors snack att ta igen. Nu har min panik att vara hemma igen lagt sej lite iallafall de e väll mest folket jag längtar tillbaka till egentligen.. speciellt vissa, men va gör man då ? nu blir de godis och film. Talk to you later




home comming

im home babies :)
vet att ni saknat mej.. right ? anway, har haft dom två bästa veckrona ever !!!!!!!!! i think.. dom har vart totalt speedade och har träffat så sjukt mkt underbara och totalt galna folk så de finns inte. de har hänt så mkt sjuka saker som jag bara vill berätta men har man inte upplevt de så e de samma sak i know så ni slipper höra allt ;)  Jag vill tillbaka, jag har aldrig längtat så mkt ifrån lilla no happening uddevalla som jag gör nu. Men alla mina sötisar här hemma ni vet att jag saknat er och nu ska de bli en gaaalen sommar. Nu ska jag kolla på wallander och försöka sova lite så hörs vi senare .. Looove  


Turkey here i come

Hörs om två veckor babiiiiiies !!!!!!!!!!!!!


can it be this bad ?

Kuuuul att min resväska redan har 5 kilos övervikt :( Jag hatar att packa och orkar verkligen inte packa om och har ingen aning om vad jag ska ta ut när jag verkligen behöver allt jag packat ner.. Sucks to be me today !!!!!


one day to go

godmorgon sunshines :) e på suuuuper bra humör nu. De e sol och bara en liten söt dag kvar tills vi åker !!!!!!!!!!! kan de bli bättre ? don't think so. De enda som hade slått denna dagen är väll iofs om vi redan hade varit där ;) anywaaaaay, nu ska jag iväg på ett litet äventyr och kommer inte hem förens ikväll så blir nog lite dåligt med update idag tyvärr men lovar att de blir lite mer när jag kommit hem ikväll iallafall såå Talk to you later

notis that !!

Vaknade upp med ett super bra humör, de kan verkligen behövas idag känner jag eftersom jag just nu e så sjukt trött på att folk inte kan lämna tillbaka ens saker trotssss att man tjatar !!! meeen nu ska jag inte låta en sån idiot förstöra min dag hihi.. nu ska jag fixa iordning mej och sen ta en sväng till stan.


i made it

Godmorgon babiiiiies :) !!!

somnade med smink på inatt no goodiie :( men ibland blir de så, så nu ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mej, Talk to you later. 


big love to this day

Har precis haft en söt liten martina på ett väldigt kort besök :) fick träffat andreas en väldigt kort stund också, niiiice !! nu e jag snart helt klar med packningen, jag vet att de är lite tidigt men jag kan inte låta bli. nu väntar på jag på att Tess ska komma och de lutar inte alls åt grillning ikväll med tanke på vädret, men vi får se hur de blir med de. Hoppas på att de slutar regna och blir jätte fint :)  


this is it


all the right moves

Godmorgon sötisar :) sitter och äter fukost och känner mej lite stressad just nu, känns som att jag har massor att göra idag. längtar just nu bara till klockan blir fem för då åker vi till trollhättan. har så sjukt svårt att bestämma mej för ikväll, min beslutsångest dödar mej ibland. Får se vad som händer helt enkelt :) har börjat packa lite nu iallafall och vill bara åka nuuuuu, orkar inte gå här och vänta mer. Nu får jag börja göra iordning mej så jag blir klar med allt nångång.


i deserved it

eftersom det är negerbollens dag idag så fick jag dåligt samvete att inte fira de så jag fick snällt ställa mej och göra några små söta bollar. Vilket jag inte ångrar nu när dom e klara och de blir negerbollar och film hihi :) Godnatt babiiiiiies !!


my gift to myself

Vart på torp idag med mitt sötaste hjärta martiniiiis, åh jag älskar verkligen att vara med den flickan !!!!! underbara goa du <3 anywaaaay.. fick med mej lite saker hem iallafall men spara några slantar till överby imorron med hihi :)



Två par skor, en bikini, två par solglasögon, lösögonfransar, två ansiktsprodukter, plattspray och en ansiktskräm !! 


i will learn to love again



all time in the world

Nu insåg jag att jag inte alls hade brottom för martiniiis har inte slutat skolan än så nu e jag glad att jag fick sova ut idag eftersom jag inte alls hade vart tvungen att vara klar klockan 10 !! nu blir de ballerina till frukost hihi, Yummie :)


You got me good

Godmorgon sötiiisar :) är sjukt stressad nu, satte klockan igår så jag skulle vara klar klockan 10 men så vände jag lite på mej när klockan hade ringt och somna om så jag vakna nu när klockan väl e 10 istället så egentligen så har jag ingen tid att sitta här, men en snabb liten update hinner jag allt med :) nu ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mej. laaaateeeer !!!!


happy ending

                                              nu blir de plättar och mede show :) !!!!!!!!!


the sweet escape

ooouf !!!! Precis kollat på the notebook.. har aldrig sett den innan men hade sjukt tråkigt och har hört och att alla pratat om den huuur länge som helst så why not & de va en av dom finaste filmer jag nånsin sett. så är ni lika efter som mej och inte sett den än så gör de !!!!!



smash into u


hit n' run

Vakna upp imorse och mådde jätte dåligt igen, de va nog ingen bra idé att ränna runt i gbg igår även om jag verkligen behövde det.. så idag blir de till att ta de lugnt igen. Ska äta lite frukost nu och sen ta en sväng bort till skogslyckan och sen får jag väll se vad som händer resten av dagen :) vill börja packa nuuuu men känns lite tidigt så jag får väll vänta tills på torsdag kanske ..


if you love me leave me alone

Kat DeLuna - love me, leave me


home coming queen

Gooosh va trött jag e i kroppen nu.. har sprungit runt i gbg hela dagen så nu är mina ben spagetti fick med mej en del hem iallafall och har haft sjukt kul så jag e nöjd :)

(dödskallen på klänningen är bara en lapp & ska inte va där)


två par skor, bodylotion, en klänning, tre bikinis & en kjol :)


no one like me




all night long..

Gooodmorgon sötiiiiiisar :) fick sova hela natten inatt, alla gick ganska snart efter att jag skrev sista inlägget igår så de va skönt. nu ska jag äta frukost och sen kommer Tess och hämtar mej så ska vi åka till gbg för idag är de shoppiiiiing som gäller - niiiiiiiice :) ha en bra söndag så kanske jag lägger upp bilder ikväll på vad jag fick med mej hem idag.


i can work it out

Godnatt babiiiiies !!!!
 nu ska jag sätta på en film och försöka sova, figge har enmiljonfemhundratrettiosjutusen kompisar här, så my guess är att jag kommer vara super trött imorron när klockan ringer eftersom jag kommer få noll timmars sömn.


made my day

har suttit hela dagen och fixxat med en massa brev och papper och räkningar men nu blir de snart en räkning mindre för snart ryker mitt abonemang för mobilen åt helvette va dåligt de har vart.. har vart låst på de i ett år och tvingats betala dubbelt så mkt som dom sa från början för saker jag inte ens kan använda, anyway .. nu blir de marängsviss och two and a half men :)


count down..

Idag är de bara en söt liten vecka kvar till turkiet, såååå underbart ! imorron åker vi till göteborg för att handla massa saker till resan så nu känns de verkligen att de inte e långt kvar :) nu ska jag försöka äta lite frukost och sen bär de av utåt.


Feeling great today !!

Godmorgon sötisar :) !!!
mår mkt bättre idag, underbart - en dag försent bara.



like we ever belonged

Petter - längesen


summer feeling

Fick reda på en super rolig sak nyss.. Guessssss what ?!!! sumpen och hans flickvän ska åka till alanya samma dag som oss. skit kul när sånt händer - tänk va liten världen är ;) anyway .. de e så synd att vi åker på samma dag som westers ska ha sin 18års fest de e ju en biiig day och vi är även borta när dom fyller :( men de e smällar man får ta & vi har hela sommarn att ta igen de firandet !!!

nu blir de film och sova.. Godnatt sötisar :)


one bad thing brings out one good

Ska ha myskväll med mammis nu, äta massa godis och tycka synd om mej själv för att jag e sjuk ! men ibland e de rätt nice att va sjuk ändå :)


Turn it up

italobrothers - love is on fire


we can get it on

älskar att vara sjuk och inte orka röra mej när jag egentligen har massa att göra idag !!!


lovely day

Vaknade upp och mådde jätte dåligt imorse frös och orka knappt röra mej Somna om, vakna och mådde ännu sämre så tänkte jag lägga mej ute i solen och vila lite men de svin kallt ute !! skulle ha träffat tess och mitt efterlängtade hjärta Jennifer men blir inte så nu.. så får bädda ner mej i soffan med glass och kolla på film.. såg på i skuggan av värmen igår och ni som inte har sett den och e en sucker för joel kinnaman - SEEE DEN !!!!

trust me..

mitt internet slutade fungera förut .. don't know why så här kommer iaf bilderna jag lovade tidigare idag, mer inlägg än såhär blir de iallfalla inte, för nu ska jag kolla film och äta glass :) kul att se att alla orkar med min dåliga upptadering och fortsätter läsa ändå.. kärlek till er !!!!




im back !!!

nu e jag back on track igen.. vet att jag vart jätte dålig på att uppdatera men så kan de va ibland !! nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja göra iordning mej för att möta upp Tessiiiis men lovar att jag ska hinna lägga upp nån bild & nått inlägg mer idag :)


im not there yet

Blev inte mkt uppdatering i helgen ! men jag varnade er iallafall innan denna gången.. har egentligen haft tid men har inte orkat helt enkelt. Idag hade jag tänkt att ge de ett nytt försök att sola utomhus, va för kallt sist gång men känns som att 16 grader borde funka annars ger jag upp och fortsätter med solarium fram tills resan..

tänkte ta tag i mitt körkort i helgen också men efter körningen igår så tror jag faktiskt inte att de kommer bli nått körkort för mej!! Jag e verkligen världelös på att köra bil och kan inte ens räkna på alla fingrar och tår jag har hur många gånger jag fick kärring stopp !! försökte starta mitt i en backe och fick panik varenda gång bilen rörde sej så vi kom inte därifrån på hela dagen kändes de som ..

anyway, nu blev de så mkt text igen så alla slutar läsa på hälften ;) lovar iallafall att ta tag i bättre update denna veckan ..

RSS 2.0