meet halfway

Godmorgon babies :) slapp sova ensam inatt thank god, figge och erica sov här så har sovit like a princess hela natten. skulle vart 30 grader och sol idag och men istället regnar de, kunde jag väll ha räknat ut.. ska iallafall träffa mitt söta hjärta martinis idag, Underart !! men nu ska ja somna om för de fanns ändå inget kul att hitta på nu..
Talk to you later


Take it off

Har vart på äventyr all day, och nu kom Tess precis så nu ska vi dra till bjursjön och grilla med massa folk :)


i hate this part

Har precis sett på en jätte läskig film, inte så smart eftersom jag e helt ensam inatt.. så nu ligger jag och e liv rädd för alla ljud. Hatar att va lättskrämd !!!!!! önskar att jag va en sån som ser på en skräckfilm och sen går ut helt själv mitt i natten i en skog utan att bry sej, de hade vart nice !! får fjäska hit nån som vill sova här nu när jag e ensam denna veckan för detta funkar inte.

Nasse får duga inatt :*


Take my time

Blev helt underbart väder idag även om de va molnigt imorse :) så hann fixxa alla saker jag skulle hinna med idag plus att jag har hunnit sola, nu blir grill. Talk to you later


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eminem - 25 to life



Eminem - cinderella man



Eminem ft Kobe - taling to myself


show me what you got


this is how it should be

Godmorgon babies :) !! är på super bra humör idag, lite synd att de inte e sol men har massa att fixa innan nils kommer så jag är faktiskt glad att de molnigt annars hade jag bara haft dåligt samvete om jag inte hade solat. Nu ska jag duscha och sen sätta igång med allt.
 Talk to you later


No matter what

Hitta en gullig film på mitt hjärta hihi.
hata mej inte nu nils ;)

 


Take it higher


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kato ft. Jon - Turn the lights off


it can only be better

 Nu ska jag palla mej iväg till torp och fixa lite saker och sen ska lägga mej i solen en stund och sen blir de grillmys, underbara söndag :)

Idag blev de pannkakor och jordgubbar till frukost, huuur gott ?



times like this

Godmorgon sötisar :) !! satte klockan för att gå ut och sola men nu när de väl ringde så orkarrrr jag inte palla mej upp, e så sjukt sliten idag. Helgen har vart grym minst sagt, sånt gillar vi. Igår fick jag tillslut igång min söta mobil också, Huuuur bra e jag inte ??? Anyway.. nu ska jag duscha och försöka piggna igång mej.
 Talk to you later


Life is a bitch

Har lyckats dränka både min mobil och kamera så de kommer bli jobbigt för mej nu. Hoppas på att fjäska med mej pappa och köpa en ny mobil imorron iallafall :) De va ju grymt igår så de får väll värt de .. nu ska ja duscha, äta och sen börja röja igen..


i can feel the wibe

idag har jag bara fixxat med massa saker inför helgen så nu e jag sjukt taggad !!!! kommer bli speedat. Nu ska jag ha hemma spa med ansiktsmask, hårinpackning fotbad, måla naglarna och allt sånt.


Move your hands up

Godmorgon babies :) !! Hade verkligen hoppats på sol idag men nu får jag väll hinna med alla andra saker jag måste fixa istället, känns skönt. Mitt hår blev helt okej igår, har inte hunnit kolla så noga eftersom vi inte blev klara förens 11 & då va jag rätt slitet så somna direkt men hoppas de ser lika bra ut idag som de gjorde igår. nu ska ni få slippa alla inlägg om mitt hår för de intresserar väll inte er.. Nu ska jag duscha och äta.
Talk to you later


Down to earth

iiiiiiiiiiiiiiih nu har vi fått i färgen så nu ska jag försöka hålla mej ifrån speglar i 45 minuter för just nu e mitt hår kyckling gult och jag får panik varje gång jag ser mej själv, men enligt instruktionerna på baksidan så e de helt normalt så jag får väll lita på de i guess :)

Får bli dåliga cam bilder eftersom min kamera söndra sej i helgen !!!!!


Going through changes

Idag har jag vart grym !!!! storstädat all day, verkligen. möblerat om lite också. Solen kom fram klockan 3 så då släppte jag allt och sprang ut och hann få två timmar i solen iallafall. Sliter verkligen med min bränna men va ska man göra när man bor i sverige då? Nu ska jag vänta på att nisse 4 timmar försent ska komma och färga mitt hår, skulle kommit vid 4 men blev lite (4 timmar) sen så kommer vid 8 istället.


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dj mangoo ft Deadline - fanta & rosé


i like the way it hurts

Godmorgon sötisar :) satte klockan jätte tidigt så jag skulle hinna fixa lite saker innan jag går ut i den stekande solen som vädret lovade mej igår, men efter att jag duschat och kollar ut så kan jag bara undra vaaaart mina 25 grader och sol är nånstans ? så nu får de väll bli ändrade planer i guess. klockan 4 ska nils iallafall färga mitt hår.... igen & hoppas på att de bli bra denna gången. Talk to you later


Take it deeper

Godmorgon sunshines :) !!! blir ett snabbt inlägg nu för att visa att jag lever, min update har ju vart helt värdelös dom här två dagarna. Men de e sol och jag har haft mycket att göra så har inte hunnit helt enkelt. Nu ska jag lägga mej ute i solen och sen blir de lite shopping till midsommar, Längtarrrrrrr !! kommer bli grymt :)
Talk to you later


Put the blame on me

Bilder från helgen
 min kamera blev ras så blev nästan inga kort.






Lookie lookie

Grym kväll med alla underbara :) men euuuuw vilka slisk med alldeles för bra självförtroende de finns här !!!! sånt som får mej att längta långt härifrån, men de finns grymt underbara söta folk här med som man bara måste älska. Nu ska jag & Tessis sova. Godnatt babies


adios !!

Väntar på att Tess ska komma så vi kan äta innan alex kommer och hämtar oss :) Seeeeen e party !!!




Push Push

Vill inte ens kolla mej i spegeln idag.. meeen i guess i have to. Får försöka glömma mitt hår ikväll och röjja ändå, ska försöka göra nått åt de imorron istället. Orkarrrrr inte !!!! vill inte bli hel blond i hela håret, jag ville ju ha de slingat men vad gör man då ? önskar att martina va hemma nu så hon kunde hjälpa mej för hon har väll löst alla problem som går att ha med håret.. Nu blir de frukost. Talk to you later


like i ask for it

Mitt hår blev totalt misslyckat.. har hållt på att grejja med de i 8 timmar nu och de blir bara värre och värre. färgen va "super blond" men mitt hår lyckades bli mörkare .. HOW? nu låter de väll som att de e super fult men så illa är de väll inte men måste ändå göra nått åt de. Varför ska jag alltid hålla på ? Nu ska jag försöka släppa håret och sova lite så jag e taggad imorron. Godnatt sötisar


like sunshine in the rain

Känns lite jobbigt att jag e taggad på party nu och jag har lovat mej själv att bara ta de lugnt ikväll, får se hur detta slutar. Solen försvann ju iallafall men hann få en timme ute så de får jag väll vara nöjd med. imorron ska jag äntligen få träffa alex, Dejan och alla andra rock away folk från färgelanda igen - Underbart !! nu ska jag ragga upp nån som vill käka lunch -
Lateeeeeer babies :)


This is for real ?

Godmorgon sunshines :) !! efter 11 timmars sömn e jag fortfarande trött, va händer ? anyway.. nu ska jag lägga mej ute i solen och vänta på att nisse ska komma hit och färga mitt hår. Är så sjukt nervös över hur de kommer bli.. Talk to you later


real love

Finns ingenting jag älskar mer i hela världen just nu än min chipsssss !!
You made my day


come on

Min uppdatering idag har vart världelös.. har sovit och kollat film hela dagen, har inte ens orkat palla mej ut i solen - Piiiiiinsamt !!!!! De blir nog inte mkt mer uppdatering än såhär idag heller för jag orkarrrr verkligen. imorron ska ja iallafall för första gången sen jag blev blond färga håret hemma, e så sjukt nervös för att de ska bli dåligt men lovar att lägga upp resultatet iallafall.. hur de än blir ;) nu blir de maaaaaat.


This is not how it should be

Godmorgon sötisar :) !! Blev som de blev igår & idag förtjänar jag verkligen att må såhär. Så nu blir de lugnt fram tills utgången på lördag för just nu e jag heeeelt död.. skojar inte, kan inte ens sova även om jag e sjukt trött. Anyway.. nu ska jag duscha och försöka bli lite piggare.
Talk to you later


THE BEST I EVER HAD


Bring it back

David guetta ft Chris willis & - Getting over


You got me all night..

Nu e jag ready to rock !!!! väntar på att figge och henke ska palla sej hit sen kör viiiiiiiii.




i got it alllllll

Godmorgon babies :) 
Känner mej sjukt stressad just nu, har egentligen inte alls tid att lägga mej ute och sola nu men kan inte med att de går en hel dag med sol utan att jag får liiiiiite färg iallafall, så jag måste hinna !! De va tydligen jordbävning i sverige igår ?? Scaaaary !!! men nu har jag inte tid att sitta här längre..
Talk to you later


i will make it happend

Nu ska jag försöka somna så jag e pigg & ready to rock imorron.. hoppas på sol så man kan pressa lite för nu e all min färg från turkeey helt borta & jag e genomskinlig, thaaaat sucks. Sovgott sötisar


This is great !!

Hemma från Torp nu & Guess whaaaat ? Jag hitta en supeeer söt klänning :) how great. vet inte om jag vill ha den imorron eller spara till midsommar, biiiig problem.. nu blir de en låååång dusch !!!! Talk to you later


Sunshine

Nu drar jag och pressar !!!!!!!




im in miami

LMFAO FT. CHUCKIE - LET THE BASS KICK IN MIAMI


this is how it should be

Godmorgon sunshines :) !! Solen e tillbaka for real idag. Huuuur underbart ? nu kommer figge snart och då blir de pressaaaaa, åh de e sjukt hur bra humör man e på när de e sol !!!! lovely .. Nu blir de dusch och frukost .
Talk to you later


when the day become night

Kan verkligen inte sova nu för tiden, är sjukt trött men somnar inte !! not good, imorron .. idag ? whatever, imorron blir de torp med Tess :) ska hitta nått att ha på mej på onsdag för då är de utgång - niiiiice !! nu blir de film och försöka sova .. Godnatt sötisar


Sweet little princess

Jay kay - Princess


days like this

Blev snabbis lunch och sen en flera timmars lång fika på espresso house :) De har öst ner regn enda sen jag åkte hemmifrån och nu lagom tills jag kommer hem och ska städa så kommer solen.. min vanliga tur ;) men nu e jag taggad för städning så lika bra att passa på. Ska sätta upp min nya Tv bänk jag fick av min faster också - niiiiice.

 


play your tricks on me

Godmorgon babiiiies :) !! vakna upp av att solen stekte så jag flög upp och tänkte dra och pressa lite men när jag kom ut från duschen och kolla ut så va hela himlen täckt av moln.. that suckssss. Hade egentligen inte tid att sola idag så de kanske bara va tur ;) nu ska ja fixa iordning mej och sen dra ner till stan för lunch och fika :) 
Talk to you later


This is what i need right now

åh vad allting känns långt bort idag.. längtar bara efter massa saker och personer just nu, meeen jag har mina underbara vänner här, how great :) nu blir de grillmys.


bring me back

Precis kommit hem från skeppan & så fort de e sol så tror jag att de ska vara 30 grader och stek men not today !! De va svin kallt så jag fick frysa som vanligt.. lär mej aldrig. Anyway, nu ska ja hoppa in i duschen och sen blir de grill :) Talk to you later 


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rasmus Seebach - Natteravn


like back in the days

Solen e back in town igen och då e de inte min stil att ligga stilla hela dagen, sååå döds sjuk e jag inte än. Så nu ska jag palla mej till stan och möta Jeppe, köpa godisss och gå till skeppsviken, niiiiiiice !!!!


so far so good

Godmorgon sunshines :) Drömmde att de snöade på midsommar inatt !!!!! händer de på rikigt så e de bye bye till sverige föralltid. Anyway - efter att jag fick gå hem i ösregn igår så trodde jag att jag skulle bli sjukare än nånsin, men jag mår faktiskt lite bättre idag :) men ska ändå bara ligga och dö hela dagen så jag blir helt frisk tills imorron så att jag e ready to rock resten av veckan. Talk to you later


im a rockstar

Precis kommit hem från 20års kalas hos Jimmy, niiiiiice !!! Blev ingen utgång för mej idag eftersom jag mår jätte dåligt. Synd om mej.. men tar igen den utgången nu på onsdag istället :)


i loose my head when you're around




Right round

Blev lite ändrade planer idag, juuuust how i like it !!! så åkte direkt från jönköping till bion och kolla på sex and the city 2 med mina underbara brudar :) så kom nyss hem och nu har jag den sjukaste huvudvärken ever.. så nu blir de film och sen sova för att upp och tagga för party imorron. Godnatt sötisar


on my way

Idag fyller min kusin år och tar studenten, kan man ha en bättre födelsedag eller ? don't think so. så nu blir de jönköping och fira henne hihi :) Talk to you later


Thiiiink this is it

Vart döende hela dagen idag så har inte blivit mkt update här, meeen de va grymt igår !!! min hjärna funkar inte som den ska på fyllan, den funkar inte alls. Så har fått ta mycket smällar för de idag... som vanligt. anyway - nu har jag duschat för 10000 gången idag, blir inte piggare för de. Så nu blir de snart film och sova !!!


Ready to rock



tagg

Nu e martinis på väg hit så ska vi fixa de sista och sen åka ner och möta upp tess och sen dra vidare till henke och förfesta och sen ärrrr de Röjjjjjjj på trägårn som gäller :)


Biiiig thing comming up

Godmorgon sunshines :) !!!!
Idag är de Party och jag är  sjukt taggad - kommer bli Grymt. Har sjukt svårt att bestämma vad ja ska ha på mej bara. Köpte två nya klänningar i veckan och nu kan jag verkligen inte bestämma mej för vilken av dom jag ska ha, men de löser sej väll i guess. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta lite frukost oso.
 Talk to you later 


one bad thing leads to another

Dålig uppdatering idag i know.. & nu orkar jag inte göra nått åt de så de blir bara ett kort lame inlägg för att visa att jag lever. Imorron blir de röjjjjjj på trägårn i guess ? vet inte vart vi ska men party blir de iallafall, nice !! nu ska jag kolla film och sen försöka somna innan två för en gång skull. Så godnatt babies :)   


im on top

Blev lite shopping idag thank god !!! brukar aldrig hittat nått på världelösa torp, men idag fick jag med mej lite saker iallafall :) tre klänningar, en top, en ring, silver shampoo, hårfärg och en massa söta saker till håret hihi. Så de får duga fram tills shoppingen i Göteborg !! nu har jag nått att ha på mej för utgången på onsdag iallafall. Nu blir de film och sen soooova. Godnatt sötisarrrrr.


Simply the best

Jag e så glad att jag har dej världens bästa !!!
Du är allt



Finns ingen som jag har så kul med som dej, vi har så många sjuka minnen tillsammans och är så grymt lika på många sätt men ändå är vi sjukt olika. Finns ingen annan som jag gör så mkt galet med som du. Finns ingen annan som jag har så mkt röj med som du & de finns verkligen ingen jag skattar så mkt med som du. vill och hoppas aldrig att jag kommer få leva utan dej för du e utan tvekan de bästa i mitt liv !!


bring it on


whit or whitout u

Godmorgon babiies :) !!!!
 Haft en skööön sovmorgon idag. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mej iordning sen blir de stan och sen vidare till torp med min sötis :) ska leta efter nått nytt tills på onsdag och hårfärg oso.
 Talk to you later


this is it

Legat och pressat hela dagen idag, hörde nått om regn imorron så de gäller väll att passa på. Tänkte kolla på film nu innan somnar, e gaaalet trött. känns som jag inte sovit nånting sen jag kom hem från resan så inatt ska jag verkligen sova ut. tänkte kolla på en skräckis som jag hört e grym men vet inte om jag vågar kolla själv, dumt att chansa kanske !! får spara den helt enkelt.. men this is it för idag iallafall så sovgott sötisar så hörs vi imorron :)


keep it up

Godmorgon babiiiies !! Underbart väder idag igen, lite molnigt men de får jag väll leva med !! veeeet att min helg update e världelös men lovar som vanligt att de blir bättre i veckan igen :) nu ska jag duscha och sen lägga mej i solen.
Talk to you later


This is how we do it

Legat och pressat allllll day och mår mycket bättre nu, niiiiice :) nu börjar äntligen färgen ordna upp sej och jag kan tillochmed själv se att jag börjar bli brun nu.. LOVELY !!!!!!! nu ska jag hoppa in i duschen och göra mej klar sen e jag ready to rock igen !!


time goes by

Godmorgon sötisar :) !! mår inte alls bra just nu så ska gå ut och lägga mej i solen och hoppas på att bli lite bättre. studenten igår rockade, gaaaalet va taggade alla är alltså..  Talk to you later


Here we go again

Nu drar vi på student igeeen !!!!!!!!!!!!


Running through my mind all day


i dont wanna be whitout

Förlåt för dålig update igår men hade verkligen inte tid !! blir tyvärr inte mkt bättre idag för idag blir de student i stenungsund. Så ska gå och se om jag får liv i figge nu och sen åker vi och blir borta all daaaay !! men kanske hinner med en update till innan vi drar såå
Talk to you later


when it was good

Grattis till alla söta som tar studenten idag !!
ååh jag vill göra om de, sjukaste nånsin. anywaaay.. super fint väder idag igen, hur underbart är inte de då ? tycker iofs att vi har förtjänat de efter den värsta vintern ever. Så ska palla mej upp ur sängen snart och äta frukost och hoppas på att nån rolig kommer hit och solar med mej :) sen ska jag åka ner och hänga champange runt alla sötisar :) Talk to you later

i would do it all over again


take me back to were i belong


all day

Har legat och stekt hela dagen med martinis :) och nu ska vi palla oss ner till stan och shoppa lite sååå Talk to you later


today to do

Godmorgon sötisar :) nu ska jag ut och pressa och vänta på att martinis ska höra av sej, tror att hon håller på med sin tenta så vågar inte störa !! sen blir de väll till vara med henne idag :) längesen jag såg min sötis nu.. måste ner till stan idag igen för att köpa nya hängen till mitt thomas sabo arband eftersom mitt presentkort där går ut idag. Meeeen först sola !!!! talk to you later


out of today

Nu e jag helt slut så ska snart sätta på en film och sooooova !! för imorron är de träning som gäller direkt på morgonen.. skämmit längesen jag rörde på mej nu så känner väll att de e dags att ta tag i de igen. sovgott babiiiies


best i ever had

kan verkligen inte annat än att ääälska såna här dagar !!!!! körningen gick åt hell :( fick inte hämta ut nya P-piller och jag har bränt sönder mitt face, Meeeeen solen skiner och heeela uddevalla e party - så jag klagar inte :)


im off

Drar och solar med nils nu, laaaaater


Ready or not

Godmorgon sötiiisar :) !! kan inte bli bättre än att de e 25 grader och sol idag igen, ska snart äta frukost och sen kommer Tessis hit och solar och sen vid två drar vi till stan och fixar lite saker och sen tillbaka och pressar igen. och på torsdag ska jag för första gången sen jag blev blond färga håret hemma.. utan frisör. Kommer säkert fega ur i sista sekund !!
Talk to you later


RSS 2.0